Personliga artiklar

En penisring är en ring som bärs kring penisroten och ibland även testiklarna. Syftet med ringen är att ge män hårdare, större och mer varaktiga erektioner. Det finns flera olika varianter och flera av dessa är tillverkade i flexibel silikon. Hos dildolistan kan du botanisera bland penisgringar av olika slag och klicka hem en sådan.

Fortsätt att läsa för att få mer information om penisringar och syftet med dessa!

Fördelarna med att köpa en penisring via Dildolistan

Hos Dildolistan hittar du flera olika penisringar. Dessa inkluderar bland annat en som bär varumärket Fifty Shades of Grey och två appstyrda varianter.

Men vilka är fördelarna med att köpa en penisring? Ett sådant hjälpmedel kan hjälpa dig på följande sätt:

  • Kraftigare erektioner. Du kanske inte har några större svårigheter att bli hård. Men en penisring kan ändå hjälpa dig att få en större och hårdare erektion. Dessutom kan erektionen vara längre om du använder dig av detta hjälpmedel. Vissa män gillar hur deras penis ser ut när de bär en sådan ring, medan andra gör det för att de gillar känslan. Oavsett vilket kan den hjälpa dig att bli lite större och hårdare där nere.
  • Bättre känsla. En annan anledning till att många män väljer att köpa en penisring via Dildolistan har med känslan att göra. När du bär en sådan ring kan den nämligen göra att det känns skönare med sex. Detta oavsett om du ägnar dig åt onani, samlag eller oralsex. Penisringen saktar nämligen ner blodflödet och förlänger känslan vilket kan leda till mer kraftfulla orgasmer.
  • Njutning för bägge parter. En penisring behöver inte bara vara till för att förhöja mannens njutning. Vissa modeller som du kan köpa via Dildolistan är till för att förhöja njutningen för bägge parter.

Tänk på detta när du använder en penisring

Det finns vissa saker som du bör tänka på när du använder en penisring. Till exempel bör du inte använda den i mer än 20 minuter åt gången. Dessutom är det viktigt att den inte sitter alltför tajt då detta kan leda till smärta för dig. Men för de allra flesta män kan det alltså vara värt att testa en penisring från Dildolistan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *