Skor från kända Duffy

Oavsett vad du är sugen på att köpa till dig själv eller till andra i din närhet så kommer du säkert att finna något hos Duffy, oavsett om det är snygga skinnboots, stilrena ballerinaskor eller färgglada pumps du är på jakt efter. Eftersom Duffy har ett brett skosortiment så kommer du säkert att hitta många skor som passar just din stil bland alla de sneakers, sandaler, sandaletter, boots, kängor, stövlar, pumps och ballerinaskor som finns att tillgå. Eftersom skorna dessutom är så prisvärda, kan du komplettera och uppdatera din skogarderob inför varje säsong för att få de nyaste och snyggaste nyheterna inom varje skokategori! Skorna hittar du i flera olika färger, utföranden och mönster. Eftersom Duffy varje säsong hämtar sin inspiration från hela Europa, så kommer varje kollektion att innehålla skor som är både nya, spännande och trendiga!

Dam- och barnskor

Duffy kan erbjuda skor till både dam och barn. Duffy har två underkollektioner; Duffy in Leather och Duffy Rain. Duffy in Leather är en snygg kollektion av skinnskor och Duffy Rain innehåller skor som håller dina fötter torra under höstens alla regnskurar utan att göra avkall på designen. Modellerna av regnstövlar finns med både kortare och högre skaft och i olika spännande färger och mönster, allt för att du ska hitta de som passar dig och din stil bäst. Att ta på sig ett par leopardmönstrade regnstövlar när hösten känns som tråkigast och mest regnig, gör omedelbart att dagen känns lite lättare och roligare!

Under vinterhalvåret är ett par varmfodrade kängor eller vinterskor i stort sett ett måste i vårt avlånga land. Dessa skor hittar du givetvis också hos Duffy, där det finns varma, sköna och snygga som dessutom är prisvärda. Sulorna är oftast gjorda av gummimaterial som är tjocka och räfflade, allt för att du inte ska halka på dina promenader på oförlåtliga underlag som snö och is. Devisen att det inte finns några dåliga väder utan bara dåliga kläder stämmer väl överens med verkligheten. Eftersom hösten och vintern i Sverige varar under halva året eller mer, är det viktigt att vara rätt klädd och ha bra skor på fötterna för att inte frysa eller bli blöt!

Var finns bäst skor

När det kommer till skoköp är det flera butiker som finns att välja bland. Om man vill handla på nätet är Footway en klassiker och de brukar ha flera olika stilar för den som vill fynda. Entreprenören som finns bakom verksamheten, Daniel Mühlbach, har en egen blogg som är intressant att hålla koll på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *